mandatum_191105_vcs_13

Erdei Sándor Zsolt az Egészségügyi, Szociális és Környezetegészségügyi Bizottság alelnöke, valamint a Rendészeti Bizottság tagja.

Elérhetőség

  • e-mail cím: erdei.sandor@velunkavarosszive.hu
  • telefon: 20/973-4123

Életrajz

születési év: 1976

Erdei Sándor Zsolt vagyok,a Velünk a Város lokálpatrióta egyesület független képviselője a 12.választókerületben.
1976-ban születtem Miskolcon, Edelényben nőttem fel, középiskolai tanulmányaimat Sátoraljaújhelyen végeztem. Az egyetem kezdetétől, huszonhárom éve élek itt, büszke, városszerető miskolciként! Bár költözhettem volna Budapestre, lokálpatriótaként itt maradtam, humorista előadóművészként innen intézem a fellépéseimet, innen járok rádiós, televíziós felvételekre, színpadi előadásokra, és utána ide térek vissza fáradtan és boldogan.

Diplomámat a Miskolci Egyetem kulturális és vizuális antropológia szakán szereztem, ahol megtanultam azt is, mennyire fontos az emberek problémái iránti érzékenység, és milyen erő rejlik a közösségszervezésben. Ezt magam is megtapasztalhattam a borsodi kistelepülésen, Abaújlak-Szanticskán, ahol egykori társadalmi alpolgármesterként elindítottam az országosan is elismert Szanticskai Humorfesztivált. 2010-től biogazdálkodással is foglalkozom, prémium pálinkák készítésével, létrehozva az „Erdei Pálinkák” brandet, valamint 2016-ban megalapítottam a Szanticskai Pálinka lovagrendet, amelynek fő célja a borsodi pálinkák megismertetése, országos népszerűsítése.
Tagja vagyok a Miskolci Lokálpatrióta Egyesületnek, és jelenleg a Mindenki Magyarországa Mozgalom miskolci és borsodi régiós koordinátoraként küzdök azért, hogy „a szeretet hatalma legyőzze a hatalom szeretetét”.

Sajtó

erdei (2)