Megkezdtük a tárgyalásokat Veres Pállal

A Velünk a Város Egyesület, illetve az együttműködő miskolci ellenzéki pártok tárgyalásokat kezdeményeztek Veres Pállal, a Függetlenek SZIVE polgármesterjelöltjével. Célunk, hogy az egyesületünk és a szövetségünkben részt vevő pártok és szervezetek megállapodást kössenek Veres Pállal az ő polgármester jelöltségének támogatásáról.

A tárgyalások során megismertük Veres Pál és az egyesület legfontosabb célkitűzéseit, gondolatait Miskolc jövőjével kapcsolatban.  Olyan értékalapú megegyezésre törekszünk, amely meghagyja Veres Pál polgármesterjelölt és az őt támogató szervezet függetlenségét, de épít a pártok által képviselt miskolciak támogatására.

Hisszük, hogy amennyiben a támogatás feltételeiről és a programpontokról megegyezésre jutunk, olyan együttműködést hozhatunk létre, amely alkalmas arra, hogy leváltsa a város éléről Kriza Ákost és helytartóit.

Hisszük, hogy Veres Pállal képesek leszünk arra, hogy a következő öt évben vonzó, fejlődő, sikeres várossá tegyük Miskolcot.

Olyan Miskolcot szeretnénk, ahová szívesen költöznek és költöznek vissza az emberek: olyan várost, amely vonzó karriert és életkörülményeket kínál a fiataloknak, hogy Miskolcon keressék a jövőjüket.

Olyan Miskolcot akarunk, amely a város vezetői helyett végre a miskolciakat szolgálja.

Velünk a Város Lokálpatrióta Egyesület

MSZP, DK, Párbeszéd, Padtársak, Momentum, LMP, MMM, JOBBIK.

Miskolc, 2019. 07. 26.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük