Velünk a Város
Velünk a Város
Dupla annyi fával pótoljuk a Tátra, Torontáli utcán kivágott fákat, mégpedig egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően már idén ősszel.🏡
Az ültetendő fa fajtájának kiválasztásában az ott lakók dönthetnek. A szavazólapokat keddig van lehetőség eljuttatni a megadott címek valamelyikére.✅
Velünk a Város
Velünk a Város
Táplálékot, nektárt, virágport szolgáltat a veszélyeztetett fajnak a méhlegelő. Miskolc-szerte több területet is kijelölhetnek majd a „feladatra”, az elsőt Szirmán. Idővel vadvirágokat is ültetnek majd a Hősök emlékműve mögött.
Velünk a Város
Velünk a Város
Rendezvényt szervezni nem lehet, így személyesen jártam ma végig a Pereces patak fejlesztése kapcsán közvetlenül érintett lakosokat.✅
A patak medre a Bollóalja 95. számtól lefelé kiépítetlen, ahol a meredek, régi vasúti töltés „lecsúszással” fenyeget és nagyobb esőzések idején veszélyezteti a vele szomszédos telkeket, ingatlanokat is . Ezt a régi problémát szeretnénk tartósan megoldani a meder burkolásával, támfal építésével, csapadékvíz bevezetések felújításával.
A földmérők a napokban mérik fel a terület jelenlegi adottságait.🏘️
Korábbi cikk a témában ➡️ https://minap.hu/cikk/meg-kell-erositeni-pereces-patak-medret
Velünk a Város
Velünk a Város
Szégyenteljes, hazug hecckampányt folytat a Fidesz

Arcátlan és szégyenteljes az a folyamatos és hazug hecckampány, amit a Fidesz Miskolc és a miskolciak ellen folytat, miközben kizárólag a Fidesz és a KDNP felelős Miskolc mai gazdasági állapotáért.

A kormánypártiak ismét hetet-havat hordanak össze. Sajnálják a miskolci buszsofőröktől a béremelést, miközben éveken keresztül bizonyították, hogy fogalmuk sincs a tömegközlekedési vállalat működtetéséről, ugyanis a vezetésük alatt többmilliárdos tartozást halmoztak fel a város, az MVK Zrt. felé, amit ennek a városvezetésnek kell kigazdálkodni.
Mindezek után a miskolci Fidesznek van képe szájára venni a városi tömegközlekedést:
Az a Fidesz kritizálja ma a városvezetést és a város cégeit, amelynek kormánya 1 milliárdot vett ki a miskolci tömegközlekedésből, és közel 4 milliárdot vett el Miskolctól és a miskolciaktól.
Az a Fidesz kritizálja ma a várost és a közlekedési vállalatot, amelynek városvezetése több milliárd forint tartozást halmozott fel az MVK Zrt.-ben.
Az a Fidesz kritizálja ma a várost a pénztelenség miatt, amelynek vezetői és képviselői tegnap ezermilliárdot sikkasztottak el alapítványokba, így tüntetve el a magyar adófizetők pénzét.
Az a Fidesz kritizálja a város felelős és takarékos gazdálkodását, amelynek miskolci országgyűlési képviselője, Hubay György a magyar embereket idegennek nevezi, a magyar adófizetőktől félti saját pénzüket.
Az a Fidesz folytat ma hecckampányt, amelynek helyi képviselői tízmilliárdos hiányokat hagytak maguk után a városban, és most csodálkozva nézik, hogy miért nincs pénze Miskolcnak.
Az a Soós Attila beszél az MVK Zrt. hiányosságairól, aki maga is okozója a cég hiányának, ugyanis a kormánypárti városvezetés gazdasági szakembereként, de képviselőként is hagyta, hogy az érvényes közszolgáltatási szerződés ellenére se fizesse ki a fideszes városvezetés az MVK Zrt.-nek járó 4 milliárd forintot.
Az a Soós Attila veszi a szájára Bartha György felügyelő-bizottsági tiszteletdíját, akinek párttársa ugyanakkora tiszteletdíjban részesült az MVK felügyelő-bizottságában, de az akkoriban mégse zavarta.

Tisztelt miskolci Fidesz-KDNP!
Önök miatt nincs pénz Miskolcon!
Az önök városvezetése és az önök kormánya miatt nincs ma pénze Miskolcnak, és ezt Miskolcon ma már mindenki tudja.
Miskolc már nem kíváncsi többé a Fidesz hazugságaira.
Velünk a Város
Velünk a Város
Elkészült a csapadékvíz elvezetés és az utak helyreállítása a Tölgy utcán és a Berekalja utca elején.
A Mária és Csavar utcán az utak helyreállítása zajlik, amely jövőre folytatódik a csapadékvíz elvezetés és a szilárd burkolatot kialakításával.
A munkálatok a Juhász Gyula és az Erdő utca megrongálódott útszakaszainak a helyreállításával folytatódnak. A vis major pályázatból 20,5 millió forint támogatást kapott a város, amelyet az önkormányzat önerőként további 20 millió forinttal egészített ki.